Gospodin Igor Vujović, tajnik „POTROŠAČA“ – društva za zaštitu potrošača Hrvatske je imenovan za člana ECCG (European consumer consultative group) od strane Europske komisije. Za zamjenicu je imenovana gospođa. Hana Jurić - voditeljica/savjetnica Savjetovališta za zaštitu potrošača u Puli. ECCG je savjetodavno tijelo Europske komisije koje se sastoji od 28 članova, predstavnika država članica EU, koji ujedno predstavljaju same potrošače, udruge za zaštitu potrošača i civilni sektor s područja zaštite potrošača države iz koje dolaze.

Kako biste saznali dodatne informacije o spomenutom tijelu, kliknite na dolje navedeni link:

28. listopada 2013. godine Igor Vujović je prisustvovao sjednici ECCG-a na kojoj je između ostalog objavljeno imenovanje naših predstavnika u ovome  tijelu (imenovanje u privitku).

12. i 13. ožujka 2014. će se slijedeća sjednica ECCG (sadržaj u prilogu)

Molimo sve udruge za zaštitu potrošača u Hrvatskoj, ukoliko imaju prijedloge ili informacije koje žele podijeliti s našim predstavnicima, a u vezi s prijedlozima za predstojeću sjednicu ili bilo što drugo iz područja zaštite potrošača da se jave osobno, telefonom ili elektroničkom poštom u savjetovališta za zaštitu potrošača u Zagrebu (Puli).

Tajnik Saveza "POTROŠAČ"
Željko Tomašić, mag.ing.aedif

Odluka o imenovanju (pdf)

Sjedanioca ECCG u užujku (pdf)