Novi portal kompare. cijena iz područja financija, osiguranja, telekomunikacija i energije. Na jednom mjestu nudi usporedbu svih ponuđača usluga, a pritom zadržava neovisnost i jamči točne informacije što korisnicima olakšava donošenje odluke. Korištenje portala je besplatno, a ujedno nudi mogućnost narudžbe željenih proizvoda te mogućnost ocjenjivanja i komentiranja pružatelja usluga.

Korištenje kompare.hrservisa jednostavno je i brzo. Unosom osnovnih podataka korisnici dobivaju ispis i rangiranje različitih ponuda. Dobivene rezultate pretraživanja lako mogu usporediti što olakšava odabir najpovoljnije ponude. Osim usporedbi, portal nudi mogućnost direktnog kontaktiranja pružatelja usluge. Na taj način posjetitelji dobivaju točne i službene informacije te izbjegavaju odlaske u poslovnice, moguće nesporazume i pritom štede vrijeme. Također, na portalu se objavljuju korisni članci i vodiči iz područja osobnih financija. Upravo zato, kompare.hrje prvi i jedini hrvatski servis za usporedbe takve vrste.

Portali za usporedbu cijena su novost na našem području i javnost je nedovoljno informirana o istima. Za razliku od hrvatskog tržišta, portali namijenjeni usporedbama cijena vrlo su popularni u Americi i zemljama Europske Unije i korisnicima su od presudne važnosti pri donošenju odluka. Osnovne prednosti takvih portala nalaze se u činjenici da nude neovisne i nepristrane informacije o cijenama koje su provjerene i točne. Potvrda kvalitete i važnosti web stranica za usporedbu nalazi se u činjenici da su takve stranice prema Google-ovim podacima treće na listi najutjecajnijih izvora kod donošenja odluke o kupnji online osiguranja. Osim usporedbe cijena, portali za usporedbe nude mogućnost i online naručivanja.

Kompare.hr (https://kompare.hr/) je portal za usporedbu i optimizaciju troškova koji na jednom mjestu uspoređuje sve pružatelje osigurateljnih, financijskih, telekomunikacijskih i energetskih usluga u Hrvatskoj. Portal nudi konkretne informacije o trenutno najpovoljnijim ponudama na tržištu i korisnike direktno povezuje sa pružateljima usluga. Kompare.hr korisnicima omogućuje jednostavnu i brzu usporedbu cijena i kvalitete usluga u različitim područjima: osiguranje vozila, zdravstveno osiguranje, životno osiguranje i sva ostala osiguranja, štednja, krediti, telekomunikacijske usluge. Na taj način korisnici mogu provjeriti dobivaju li najviše za svoj novac, te odabrati ponuđača usluge koji najbolje odgovara njihovim individualnim zahtjevima i potrebama.

Kontakt osoba za medije:

Ivana Irsak