Nastavno na radionicu „Trening trenera udruga potrošača vezano uz rizike od kupnje krivotvorenih ili piratskih proizvoda“, održanu u ovom Zavodu 12. lipnja 2013. godine, kojoj ste prisustvovali kao predstavnici saveza udruga potrošača odnosno savjetovališta za potrošače koja djeluju u RH, pozivamo Vas na daljnju suradnju s ciljem zaštite potrošača od krivotvorina.

U tu svrhu predlažemo Vam da na internetske stranice Vaših udruga odnosno savjetovališta za potrošače stavite poveznicu (link) na zajedničke internetske stranice koordinacijskih tijela za provedbu prava intelektualnog vlasništva:

Molimo Vas da poveznicu na ovu stranicu, ako je moguće, stavite na naslovnu (početnu) stranicu Vaše službene internetske stranice, koristeći „ikonicu“

(prijedlog za postavljanje „ikonice“ možete vidjeti na službenoj internetskoj stranici ovoga Zavoda http://www.dziv.hr/, u pregledniku na naslovnici - dolje, desno).

Vjerujemo da ćemo na ovaj način učiniti dostupnijim javnosti, posebice hrvatskim potrošačima, brojne informacije o tome kako da se zaštite od kupnje krivotvorine, koje su opasnosti od kupnje krivotvorenih proizvoda te druge teme vezane uz zaštitu intelektualnog vlasništva.

Ljubazno Vas molimo za povratnu informaciju o ovom prijedlogu. Unaprijed zahvaljujemo.

S poštovanjem,

Marija Šiša Hrlić, dipl. iur.

Samostalna služba za autorsko pravo i zajedničke pravne poslove

Državni zavod za intelektualno vlasništvo

10 000 Zagreb

Ulica grada Vukovara 78